Nederlands

Veelgestelde vragen over tickets

Hoe kan ik betalen voor tickets?

Je koopt je kaartjes voor ons mystieke universum op een heel aardse manier: via iDeal, Bancontact of met je Credit Card. In Hotel Wonderland is het alleen mogelijk om met een pinpas te betalen. Omdat telefoons niet zijn toegestaan is het belangrijk om dus echt een fysieke pinpas bij je te hebben.

Ik heb een ticket gekocht maar wil graag mijn geld terug. Kan dat?

Wat jammer dat je ons niet meer komt bezoeken. We betalen geen geld terug maar bieden wel andere opties. Twee om zomerbries precies te zijn:

1. Je kiest een andere datum zodat je tóch kan inchecken bij Hotel Wonderland. Super.

2. Je maakt iemand anders blij met je ticket(s). Ook super. Neem hiervoor contact met ons op via hallo@hotelwonderland.nl.

Betaal ik ook servicekosten?

In elk ticket zijn € 2 servicekosten verrekend. Dit kleine bedrag zorgt ervoor dat je hele Hotel Wonderland-ervaring vlot verloopt – van het digitaal aankopen van je ticket tot het warme welkom aan onze deuren. Door open te communiceren over deze kosten, ben je er zeker van dat je geen verborgen extraatjes betaalt.

Kan ik ter plaatse tickets kopen?

Pan, de bewaarder van Hotel Wonderland, verwelkomt enkel bezoekers waarvan de naam al bekend is. Ter plekke kan je dus geen tickets kopen. Je bezoek op voorhand plannen, doe je heel eenvoudig via tickets.hotelwonderland.nl

Moet ik mijn tickets meebrengen naar de voorstelling?

Om binnen te treden in de raadselachtige wereld van Hotel Wonderland, moet je een geldig ticket tonen bij de check-in. Dit mag digitaal rondzwerven op je telefoon, of geprint zijn.

Kan ik een factuur krijgen?

Voor een zakelijke boeking met factuur kan je terecht bij onze partner ‘BookX’. Bel hiervoor naar +31 (0)20 - 765 20 23 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan brengen we die factuur in een glimp voor je in orde.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Alle gegevens die je met ons deelt, gebruiken we enkel zelf. Wees gerust: we deponeren ze in de veilige ruimte tussen jouw en ons universum. Meer weten hierover? Lees dan onze privacy policy.

Veelgestelde vragen over de experience

Wat is jullie Coronabeleid?

Hotel Wonderland volgt de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat bezoekers vanaf 13 jaar en ouder een geldig identiteitsbewijs en een coronatoegangsbewijs nodig zijn. Wij zullen dit via de Coracheck App controleren bij binnenkomst. Andere testbewijzen dan een geldige QR-code, zoals het gele boekje geven geen toegang.

Kan ik bij mijn groep blijven?

Als je bij ons over de vloer komt, ben je vrij om te gaan en staan waar jij wil. Blijf je het liefst de hele avond samen? Helemaal goed

Kan ik blijven overnachten?

Voorlopig hoef je geen koffer mee te nemen naar Hotel Wonderland. Voorlopig, want we hopen dat je ooit wel langer dan één avond kan vertoeven in ons labyrint van verhaallijnen. Als het zover is, ben jij de eerste die ervan hoort.

Hoe lang duurt de voorstelling?

Ook al voel je je in Hotel Wonderland los van tijd en ruimte, de hele ervaring duurt tot vier uur lang. En dat is geen minuut te veel, wanneer je vrij rondwandelt in een fabriekspand van maar liefst vierduizend vierkante meter.

Je checkt in tussen 18.00 en 19.00 uur, de expierence zelf duurt 3 uur. Op zondag check je in tussen 16:00 - 17:00 en eindigt de show om 20:15. Wil je hierna nog wat keuvelen? Dan doe je dat gewoon met een heerlijk drankje voor je neus, want onze PianoBar houdt de stoelen voor je warm tot middernacht.

Wat als ik te laat kom?

Om 19:00 sluit onze hoofdingang. Maar niet getreurd. Mocht je om wat voor reden ook te laat komen dan zorgt één van onze hosts ervoor dat je via een omweggetje alsnog naar binnen komt. De kans is wel groot dat je een belangrijk deel van de experience mist en dat zou toch wel zonde zijn...

Is het spannend?

Onderdompeltheater is nieuw dus we kunnen ons voorstellen dat je het een beetje spannend vind. Geen zorgen, onze bewoners en ons team doen er alles aan om jullie een fijne, relaxte en te gekke tijd te geven. Er zijn geen enge momenten in Hotel Wonderland, en het is aan jou om te bepalen hoeveel je de interactie met de bewoners opzoekt. Alles is goed.

Is er een dresscode?

Dress up like you! Kom als de mooiste, leukste, meest passende versie van jezelf die je maar kunt verzinnen. Maak het wild of hou het ingetogen, maar hou je niet in! Kleine tip: vanwege de locatie raden we je aan alleen hoge (naald)hakken te dragen als je echt een pro bent. Anders beter niet.

Is er een garderobe?

De vele hoekjes, kantjes en bewoners van Hotel Wonderland ontdekken is aangenamer als je geen bagage meesleept. Laat je jas en tas dus gerust achter bij onze garderobe. Daar draagt de zorgvuldigste persoon van heel Hotel Wonderland een avond lang zorg voor je spullen.

Mag ik mijn telefoon meenemen?

In Hotel Wonderland valt er zoveel te zien, dat je je nooit verveelt. Spiegelbeeld. Alles ten volle beleven, kan enkel als je je openstelt. En dat lukt niet vastgekluisterd aan een schermpje. Daarom hebben we voor je telefoon een speciaal zakje dat enkel de mensen van Hotel Wonderland kunnen openen. Je mag je telefoon in het zakje bij je houden of je bergt hem veilig op in een kluisje.

Mag ik roken in Hotel Wonderland?

Ook al lijkt-ie soms stil te staan in Hotel Wonderland, de tijd waarin roken overal toegestaan was, behoort ook bij ons tot het verleden. In- en aan ons hotel roken mag dus niet.

Kan ik iets eten en/of drinken in Hotel Wonderland?

Absoluut. En ook in onze parallelle wereld ligt de culinaire lat hoog. In de PianoBar nip je van verfrissende drankjes en proef je van verrassende bar bites. Aan de vele food stations van Hotel Wonderland maken onze spijsbereiders de lekkerste gerechtjes klaar.

De drankjes en bar bites uit onze PianoBar en de gerechtjes van de food stations zijn niet inbegrepen in de ticketprijs. Wil je een hele avond lang genieten van al dat lekkers? Kies dan bij het boeken voor de optie ‘eten inclusief’.

Vegetarisch, vegan en allergenen?

Onze gerechten kennen een grote variatie en zeker ook onze vegetarische en vegan vrienden kunnen aan volop genieten. Dat vinden we belangrijk en hebben we zeker rekening mee gehouden.

Bij al onze gerechten staat aangegeven welke allergenen het bevat. Twijfel je? Laat het even weten aan onze collega’s en zij zorgen dat je niks krijgt wat niet de bedoeling is!

Spreken de acteurs Engels of Nederlands?

Iedereen in Hotel Wonderland spreekt de taal van zelfreflectie. Er wonen zowel Nederlandstaligen als Engelstaligen (m/v/x) in ons hotel. Wil je graag in het Nederlands aangesproken worden? Geef dit dan aan wanneer je incheckt.

Hoe betaal ik in Hotel Wonderland?

Aangezien je smartphone tijdens je bezoek vast zit in een soort van vacuüm, kan je hem niet gebruiken om te betalen. Bij het inchecken krijg je een Hotel Wonderland-betaalpas waarmee je al je hapjes en drankjes kunt afhalen. Het totaalbedrag dat je pas registreert, betaal je met je telefoon, pinpas of creditcard tijdens het uitchecken.

Ik ben iets verloren tijdens mijn bezoek. En nu?

Oh nee, dat is erg vervelend. Stuur een e-mail naar hallo@hotelwonderland.nl en dan vragen we onze allerscherpste ogen om op zoek te gaan naar je verloren item(s) in de plooien van de tijd.

Is Hotel Wonderland toegankelijk voor personen met een handicap?

Personen met een rolstoel en/of hulphond, slechtzienden, slechthorenden: iedereen is meer dan welkom om zichzelf te laten verwonderen. Vanwege de bijzondere locatie is het niet overal mogelijk om met een rolstoel naar binnen te gaan, maar met 70% toegankelijkheid is een avond Hotel Wonderland toch voor iedereen mogelijk, en dat vinden we belangrijk.

Plan je een bezoek? Laat dit dan even weten en dan regelen we een zorgeloze avond.

Zijn kinderen welkom in Hotel Wonderland?

Geen geest zo onbevangen als die van een kind. We zijn er dan ook van overtuigd dat onze jongste generatie, vanaf een leeftijd van 12 jaar, een bezoek aan Hotel Wonderland fantastisch gaat vinden. Tot 18 jaar is het wel belangrijk dat er altijd een volwassene mee gaat.

Is Hotel Wonderland een escaperoom?

Hotel Wonderland is geen escaperoom, maar een onderdompeltheater. Waar escaperooms overal te vinden zijn, vind je onderdompeltheater in de Benelux enkel bij ons. Hotel Wonderland leidt je niet langs puzzels, maar langs intrigerende verhaallijnen, verrassende food stations en betoverende decors. Bij ons wil je juist niet ontsnappen.

LET OP: Hotel Wonderland sluit tijdelijk deuren i.v.m. corona maatregelen!

Blijf op de hoogte