Nederlands

Locatie & contact

Hotel Wonderland is gevestigd in 2 oude fabriekshallen op het Hembrugterrein in Zaandam, nabij Amsterdam.

Adres & contact

Ons bezoekadres is Slaghoedje 54 in Zaandam (nabij Amsterdam). Ons postadres is: Grote Hulzen 19, 1505 RH in Zaandam.

We zijn dagelijks tussen 13:00 en 20:00 telefonisch bereikbaar.

0900 - 2029200
hallo@hotelwonderland.nl

Vervoer

Auto

We zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Houd rond de spits rekening met de drukte op de ring van Amsterdam.

Trein

Station Zaandam is het dichtstbijzijnde station. Vanaf hier is het een kleine 10 minuten fietsen met een (OV-)fiets. Met een taxi ben je vanaf het station binnen 5 minuten bij ons voor de deur. Vanaf station Zaandam gaat er 8 keer per uur een trein naar Amsterdam CS.

Taxi

In ongeveer 20 minuten rijd je vanuit het centrum van Amsterdam met de taxi. De kosten bedragen ongeveer € 25.

Fiets

In een sportieve bui? Het is ongeveer 40 minuten fietsen vanaf Amsterdam CS inclusief een oversteek met de GVB-pont. Deze pont gaat regelmatig, 24 uur per dag.

Boot (coming soon)

We werken aan een bootverbinding vanaf Amsterdam Centraal direct naar Hembrug. We verwachten hier in de lente van 2022 mee te kunnen starten. Zodra hier meer over bekend is, laten we het direct weten.

Wil je blijven
overnachten?

We hebben drie goede hotels voor
je op een rij gezet

Wat is het dichtst bij?

Direct naast Station Zaandam en op nog geen 10 minuten fietsen of een paar minuten met de taxi ben je al bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Het hotel heeft moderne kamers met een knipoog naar de rijke historie van de Zaanstreek. Ook zijn er kamers met een sauna en whirlpool, voor een ontspannende afsluiting van jouw al bijzondere dag. In de Wellness Club kun je lekker zwemmen of relaxen in het stoombad of de sauna.

Boek dit hotel
Intell hotel

Waar slapen wij zelf?

In Hotel V in de Fizeaustraat, vlakbij station Amsterdam Amstel. We worden altijd blij van de sfeer en de mensen hier. De kamers zijn met gevoel en smaak ingericht en het ontbijt is te gek. Vanaf Hotel V is het ongeveer 20 minuten met een taxi of Uber, de kosten zijn zo’n € 25.

Boek dit hotel
Hotel V

Wat is het meest centraal?

Direct naast Amsterdam CS slaap je in DoubleTree by Hilton. Bekend om de te gekke Sky Lounge op de 11e verdieping. Je stapt de deur uit zo het centrum van Amsterdam in. Ideaal om er nog een dagje in de stad aan vast te plakken.

Boek dit hotel
DoubleTree by Hilton

LET OP: Hotel Wonderland sluit tijdelijk deuren i.v.m. corona maatregelen!