Nederlands

WAT GA JIJ DOEN
ALS DE TIJD
WEER GAAT LOPEN?

“Ik deed mijn ogen dicht. En toen ik ze opende, was ik hier.”

- Imara

“Deze reis kent geen goede of foute antwoorden. Geen duidelijk pad met grenzen aan wat je kan ervaren . Wat je kiest is volledig aan jou.”

– Bram

In Hotel Wonderland staat de tijd even stil. In een omgebouwde fabrieksruimte van 4000m2 kom je als gast in contact met de 12 bewoners, die allemaal hier zijn omdat ze op een kruising in hun leven staan. Ze hebben een keuze te maken, die steeds duidelijker wordt naarmate de tijd weer begint te lopen. En jij kunt ze helpen.

Er is meer te doen in deze magisch-realistische wereld dan je op één avond mee kunt maken. Al wandelend wissel je tussen de verhalen van bewoners en de interactieve kunstwerken die reageren op jouw beweging en aanraking. Terwijl de verhalen zich ontvouwen en elkaar continu kruisen kun je genieten van heerlijke gerechten en bijpassende drankjes.

Hotel Wonderland is een interactieve wereld waar je een kant van het leven zult ontdekken die we zo vaak vergeten in onze alledaagse drukte: een wereld waar verwondering de standaard is, in plaats van de afwijking.

HOTEL WONDERLAND
COMBINEERT:

LIVE MUSIC

Ga lekker zitten in onze pianobar en geniet iedere avond van live muziek.

IMMERSIVE THEATRE

In ons onderdompeltheater ben je niet zomaar publiek. Je bent onderdeel van de ervaring. Je hebt contact met de bewoners en kiest je eigen pad binnen de verschillende verhaallijnen die de avond rijk is.

INTERACTIEVE INSTALLATIES

Door heel Hotel Wonderland vind je interactieve geluid- en lichtkunstwerken die reageren op je aanwezigheid of aanraking, of je onderdompelen in een universum binnen het grotere geheel

ETEN EN DRINKEN

Alleen al de gerechten zijn een bezoek aan Hotel Wonderland waard. Ons menu met bijpassende bier-, fris- en wijn-combinaties is speciaal voor deze ervaring ontwikkeld.

Immersive theater
zoals je het nog nooit
eerder hebt beleefd

Hotel Wonderland brengt theater naar een compleet nieuwe dimensie. Een avondvullende totaalervaring waarin immersive theater, muziek, interactieve installaties, eten en drinken naadloos in elkaar zijn verweven. En dat in een omgeving waarin je de vrijheid hebt om te zweven waar je maar wilt. Je maakt letterlijk je eigen ervaring.

Immersive theater heeft New York, Londen en Shanghai al in vuur en vlam gezet. Nu is Nederland klaar om de fakkel te dragen – op een manier die nog niet eerder is vertoond..

LET OP: Hotel Wonderland sluit tijdelijk deuren i.v.m. corona maatregelen!

Blijf op de hoogte